Login

Natuurlijk , mogen de compitities voor op de LAN-party niet ontbreken en kondigen we enthousaist de volgende compititie aan namelijk Counter-Strike Global Offensive!

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) is een first-person shooter die op 21 augustus 2012 door Valve werd uitgebracht.
En is zeer bekend qua compitities o.a. op LAN-party en wordt door miljoenen mensen gespeeld. En mag zeker niet ontbreken

Daarom, organiseren wij o.a. een CS: GO compititie met een prijzenpot* van maar liefst €500! Met maar liefst plek voor totaal 30 teams ben je gegarendeerd voor een uitdaging!

Dus, schrijf je nu snel in via onderstaande link voordat alles vol zit!

https://joinedforces.eu/competities/cs-go

Be there!

* bij voldoende deelname wordt het bedrag in de prijzenpot eventueel verhoogd.

JoinedForces

Beste gamers, we pakken dit keer groots uit! Dit maal in Zutphen en wel in de Hanzehal met maar liefst plek voor 250 gamers! Naast de Esports competities worden er diverse fun competities gehouden en is er ruimte voor veel vermaak en entertainment.

Natuurlijk worden de belangrijkste mensen van het gaming niet vergeten,JULLIE! Naast alle esports geweld worden er ook gewone competities georganiseerd of is er entertainment te vinden. Wat dacht je van Trackmania full server race, massa deathmatch, Verloting, Brawhalla, Action Henk, Clash Royale, Fortnite, Player Unknown Battlegrounds, Battalion 1944 en zo vele dingen meer.