Login

JoinedForces is een initiatief van JoinTheForce, om een LANparty te organiseren waarbij communities en Esports organisaties samen een super event kunnen neerzetten. Sfeer, Hoog niveau, goede samenwerkingen. Daar is waar JoinedForces om draait!

Visie:
JoinedForces  is een nieuw meerdaags game event. Wij willen naast de gebruikelijke lanparties in Nederland een extra Xperience neerzetten.
Onze doelgroep zijn alle gamende Nederlanders te bereiken wat automatisch een grote uitdaging met zich meebrengt. Om deze grote doelgroep te bereiken moeten we diverse interesses aanspreken om deze gamers  op ons event te laten komen. Dit stelt hoge eisen aan de organisatie en locatie.

Doel:
Game event organiseren met competities voor diverse games op diverse platformen. Waarbij we jong en oud aan kunnen spreken. Van retro tot aan nu!

Doelgroep:
Jongen en oud met een grote affiniteit voor gaming op diverse platformen. 

 

Competitie/esport
Esports is ook in Nederland nog volop aan het groeien. Dit is ook de reden waarom wij dit ook aanbieden en organiseren. Enkele competities zullen we zelf organiseren maar voor enkele andere competities zullen we de diverse gevestigde partners samenwerken.  Uiteraard zullen daar de diverse prijzen aan worden gekoppeld.

Lanparty
Een LAN-party is een bijeenkomst van computerliefhebbers die in hun vrije tijd hun computers op een Local Area Network (LAN) aansluiten, dat de computers met elkaar verbindt. De basis van JoinedForces ligt in de lanparty die wordt georganiseerd.
Wij verzorgen alles wat betreft het netwerk voor de gamers zodat zij zelf alleen nog hun eigen pc of console hoeven mee te brengen.

Competitie voor diverse games op diverse platformen.
Doordat wij een brede doelgroep aanspreken moeten we er ook voor zorgen dat we deze doelgroep diverse competities aanbieden op de diverse platformen. De gamers besluiten uiteindelijk zelf of ze hier aan deelnemen. De competities die worden georganiseerd onderscheiden we in Funcompeties en Competitieve competities of terwijl Esports.

Funcompetities&Entertainment.
Bij deze competities staat vooral “het meedoen is belangrijker dan winnen” centraal.
Veel van deze competities zullen door onszelf worden aangeboden, maar de deelnemers kunnen via het platform wat wij aanbieden eventueel ook zelf deze competities organiseren bij voldoende animo.