• JoinedForces brengt diverse krachten samen!

  Competities, Community, Gezelligheid en actie!
 • Zijn jullie de beste van de Benelux?

  Win prijzen met de diverse Esports competities
 • Entertainment, Funcompetities en veel vermaak!

  Er zijn diverse andere activiteiten te doen!
 • 1
 • 2
 • 3
 • NIEUWS
 • COMPETITIES
 • Sponsors
image
Alle info over de locatie
Lees alle informatie en details van de mooie hal waar onze LANparty gaat plaatsvinden! Echt alles is aanwezig hier.
image
Esports!
Denk jij dat je samen met je teamgenoten de beste van de Benelux bent? Win prijzen met de diverse Esports competities. Kijk voor de competities op deze pagina.
image
Natuurlijk worden de belangrijkste mensen van het gaming niet vergeten. Naast alle esports geweld worden er ook gewone competities georganiseerd of is er entertainment te vinden.
Read More
image
Een van de langstlopende Esport titels zal hier niet ontbreken. Schrijf je team nu alvast in, zodat anderen zich kunnen voorbereiden op jullie skills.
image
Rocket League heeft zich de afgelopen jaren bewezen als zeer competitieve game. Daarom zal Rocket League zeker niet ontbreken. Schrijf je alvast in met je team zodat anderen weten hoe hard ze moeten oefenen om jullie gevestigde naam te verslaan.
image
Nog steeds een van de best bekeken stream games op Twitch. League of Legends. De free to play game die veel harten heeft gestolen van gamers.
image
De grote hit van Blizzard ..... Overwatch. Een zeer snelle game met verschillende classes die elkaar versterken. Juiste samenstelling en vooral communicatie en gameplay zorgt ervoor dat het team kan winnen. Zijn jullie de winnaars?
image
Jouw Online Webshop!
Azerty is e-commerce. Azerty verkoopt en levert elektronische producten voorzien van de nieuwste technologie. Azerty heeft een overzichtelijke webshop met een uitstekende fulfilmentservice. Azerty biedt service en levert snel. Azerty werkt intensief samen met producenten van elektronische producten, zodat Azerty met e-commerce in bijna elke behoefte kan voorzien. Azerty helpt u graag om de juiste keuze te maken voor het product dat het beste aansluit bij uw behoefte.
image
Jouw Games Shop
Game Mania is met 86 verkooppunten de gamespeciaalzaak met de grootste keuze aan games, spelconsoles en accessoires in de Benelux. Bij Game Mania vind je niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kan je in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Bij Game Mania ontvang je ook gratis een klantenkaart waarmee je kan sparen voor een waardebon.
image
Bekijk ons ruime assortiment van meer dan 1.000.000 reserveonderdelen. Blijvend lage prijzen en goede service op Autoonderdelen24.be
 • Datum: +

  11,12 en 13 mei.Op deze data word ons gaming event gehouden. Op vrijdag kun je vanaf 16.00 naar binnen en je spullen aansluiten. Op zondag sluiten we om 14.00.
 • Plaats en Locatie. +

  De Hanzehal in Zutphen. Zutphen is makkelijk bereikbaar. Een treinstation op slechts 5 minuten lopen en via de openbare weg prima bereikbaar. Er is ruime parkeerplek. Volg wel de aanwijzingen op van de aanwezige crew van JoinedForces.
 • Slapen en rustmomenten. +

  Er zijn in Zutphen diverse hotels op korte afstand van de Hanzehal. Uiteraard kun je ook zelf je luchtbedje en slaapgear meenemen. Hier hebben wij een hal beschikbaar voor. Douches en Toiletten zijn beschikbaar.
 • 1

Uiteraard zijn wij ook te volgen op diverse social media. De informatie zal voornamelijk lopen via deze website, maar gedeeld worden via deze onderstaande kanalen